Δωρεάν κανονική αποστολή στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 80€
230526 bonheur beauty logo color variations 17
0

Γενικοί Όροι Χρήσης & Πώλησης

Το bonheurbeauty.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του bonheurbeauty.gr αποδέχεστε αυτόματα τους όρους αυτούς.

Επίσης, σημειώνεται ότι η χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρεχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα bonheurbeauty.gr, υπόκεινται στους συγκεκριμένους όρους χρήσης, εκτός από τις περιπτώσεις που οι αποκλίσεις από τους εν λόγω όρους αναφέρονται ρητώς.

Οι εικόνες / φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το bonheurbeauty.gr.

Επιπλέον, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το www.bonheurbeauty.gr απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Τα προϊόντα του bonheurbeauty.gr είναι διαθέσιμα και μπορείτε να πληροφορηθείτε για αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (24% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας, επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.

Η bonheurbeauty.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του site, οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

Διεκπεραιώνουμε  την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο , δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

Ενημερωθείτε σχετικά στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Στο site μας οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται  είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν.  Η bonheurbeauty.gr δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες,  πραγματοποιείται έρευνα προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δε θα μπορεί να λάβει χώρα.

Κατά την παραλαβή του δέματος σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη bonheurbeauty.gr αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την  bonheurbeauty.gr από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Αν τα προϊόντα επιθυμείτε ή οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:

Ηλιουπόλεως 65 , 17237 Δάφνη  

Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.

Σας πληροφορούμε ότι μια καθυστέρηση 24 ωρών είναι δυνατή όσον αφορά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν, ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας.

Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας:

 • μια κατοχυρωμένη ή επαγγελματική διεύθυνση email
 • έναν αριθμό κινητού και σταθερού τηλεφώνου (εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.

Επιπλέον, για κάθε παραγγελία της οποίας το ύψος υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει το bonheurbeauty.gr, δηλαδή τα 500 ευρώ, θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε ένα δελτίο ταυτότητας και ένα δικαιολογητικό κατοικίας μέσω fax, email ή ταχυδρομείου.

Λυπούμαστε για ενόχληση που σας προξενούμε, ωστόσο αυτά τα μέτρα αποδεικνύουν την θέλησή μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας από ενδεχόμενες απάτες.

Η bonheurbeauty.gr θέτει στη διάθεσή σας πληρωμή μέσω αντικαταβολής(έως το ποσό των 79,00€), κατάθεσης μέσω πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρείας μας.

Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να δεσμεύσουμε το στοκ και αφού σας απαντήσουμε θετικά, τότε μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Η παραγγελία θα δρομολογηθεί προς αποστολή μετά την έγκριση από την εμφάνιση του ακέραιου ποσού της παραγγελία saw στο λογαριασμό μας. Υποχρεωτικό είναι η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail μας [email protected]

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε γύρω στις 2-3 ημέρες από τη στιγμή της κατάθεσης για να φθάσει η τραπεζική μεταφορά στους λογαριασμούς της bonheurbeauty.gr . Στην περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων τραπεζών μας(Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα) το κόστος προμήθειας επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη. Διαφορετικά, θα ενημερώνεται μέσω email ότι η παραγγελία του θα δρομολογηθεί προς αποστολή μέχρι την πληρωμή του ποσού που υπολείπεται.

Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 7-8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας λόγω κατάθεσης από άλλη τράπεζα πέραν της Τράπεζας Πειραιώς ή Εθνικής τράπεζας που διαθέτουμε επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει πραγματοποιήσετε το έμβασμα σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή τηλέφωνο στο 6939376888

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Ενημερωθείτε σχετικά στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Πριν αποσταλούν οι παραγγελίες, επικοινωνούμε τηλεφωνικά για επιβεβαίωση των στοιχείων. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από εσάς, τότε μετά από πέντε ημέρες ακυρώνεται η παραγγελία. Επιπλέον, η παραγγελία με τραπεζική κατάθεση θα ακυρώνεται στο ίδιο χρονικό διάστημα (5 ημέρες μετά την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας), αν δεν υπάρξει επικοινωνία για την κατάθεση του ποσού.

Ταυτότητα επιχείρησης

ΤΣΙΕΠΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΑΦΜ: EL165734901, ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών
Έδρα: ΑΤΡΕΙΔΩΝ 30, ΑΘΗΝΑ 11631, Ελλάδα

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι είναι άδειο Επιστροφή στο κατάστημα
  Μετακινηθείτε στην κορυφή
  Μετάβαση στο περιεχόμενο